PrĂłbacsomag

SzeretnĂ©d növelni a teljesĂ­tmĂ©nyed, de nem tudod, mely tĂ­pusĂș okospirula lenne szĂĄmodra a legmegfelelƑbb? A hasznĂĄlatuk biztonsĂĄgos, Ă­gy ne habozz tovĂĄbb, fokozatosan prĂłbĂĄld ki mindegyiket. ElƑkĂ©szĂ­tettĂŒnk a szĂĄmodra egy kedvezƑ egyĂŒttes csomagot is hogy megtalĂĄld azt, ami szĂĄmodra a legjobb teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂșjtja.

HatĂłanyag:
Modafinil, Armodafinil
GyĂĄrtĂł:
SUN Pharma
HAB Pharma

A csomag tartalma:
Modalert (5/10 tabletta)
Modvigil (5/10 tabletta)
Waklert (5/10 tabletta)
Artvigil (5/10 tabletta)

Waklert

MIT TARTALMAZ A CSOMAG

VĂĄlassz a sajĂĄt tapasztalataid szerint. RendelkezĂ©sre ĂĄll egy mind a nĂ©gy okospirulĂĄt tartalmazĂł csomag is, amelyek feltöltenek energiĂĄval Ă©s szinte Ă©lmunkĂĄssĂĄ tesznek. Tapasztald ki, mely termĂ©k szĂĄmodra a legmegfelelƑbb.

A prĂłbacsomagban 5/10 pirulĂĄt talĂĄlsz nĂ©gy kĂŒlönbözƑ tĂ­pusĂș termĂ©kbƑl. A Modalert Ă©s a Modvigil a modafinilek közĂ©, a Waklert Ă©s az Artvigil pedig a mĂ©g erƑsebb hatĂĄsĂș armodafinilek közĂ© tartoznak. Mind a nĂ©gy esetben egy jĂłkora energialöket vĂĄr rĂĄd, ami magasabb koncentrĂĄciĂłs-kĂ©pessĂ©ggel is pĂĄrosul. RĂĄadĂĄsul a motivĂĄciĂł hiĂĄnyĂĄt Ă©s a rosszkedvet is legyƑzheted. Minden szervezet mĂĄs, ill. mĂĄskĂ©pp reagĂĄl, Ă©pp ezĂ©rt megfelelƑ az „energialöketek” egyĂ©ni beĂĄllĂ­tĂĄsa. Csak az összes rendelkezĂ©sre ĂĄllĂł lehetƑsĂ©g kiprĂłbĂĄlĂĄsĂĄval tudhatod meg, mikor nyomod legjobban a munkĂĄt Ă©s mikor Ă©rzed a legjobban magad.

HOGYAN HASZNÁLD KI A CSOMAGOT

Az elƑnyös prĂłbacsomag a kognitĂ­v kĂ©pessĂ©geket tĂĄmogatĂł, nĂ©gy kĂŒlönbözƑ tĂ­pusĂș tabletta kombinĂĄciĂłja. Az agyban Ășgy hatnak, hogy a nap folyamĂĄn maximĂĄlis teljesĂ­tmĂ©nyt tudsz nyĂșjtani, viszont nem szabad megfeledkezned a javasolt felhasznĂĄlĂĄsrĂłl sem.

Az okospirulĂĄk tĂ­pusai biztonsĂĄgosak, nem okoznak fĂŒggƑsĂ©get Ă©s minimĂĄlis mellĂ©khatĂĄsokkal bĂ­rnak. HasznĂĄlatuk viszont 24 ĂłrĂĄn belĂŒl maximum kĂ©t egĂ©sz tablettĂĄra korlĂĄtozĂłdik, tovĂĄbbĂĄ a fogyasztĂĄsukhoz a megfelelƑ folyadĂ©kbevitel, valamint a tovĂĄbbi stimulĂĄnsok minimalizĂĄlĂĄsa szĂŒksĂ©ges. Ne feledkezz meg az egyes tablettĂĄk bevĂ©tele közötti szĂŒnetekrƑl sem Ă©s ha enyhe mellĂ©khatĂĄsokat Ă©szlelsz, szĂŒksĂ©ges az adagolĂĄs csökkentĂ©se. A kedvezƑ csomagban nĂ©gy tĂ­pusĂș „löketanyagot” talĂĄlsz, Ășgyhogy hallgass a szervezetedre Ă©s hamarosan megĂ©rzed, mikor a legoptimĂĄlisabb a turbĂł teljesĂ­tmĂ©nyed. A Modalert, Modvigil, Waklert Ă©s az Artvigil olyan lehetƑsĂ©gek, amelyek elƑbbre visznek.

ELƐNYEI

ZvyĆĄuje produktivitu

MAGAS TERMELÉKENYSÉG

A Modafinil kĂ©szĂ­tmĂ©ny stimulĂĄlja az agy Ă©bersĂ©gĂ©rt felelƑs terĂŒleteit Ă©s fokozatosan növeli az energiaszintet. FokozĂłdik a motivĂĄciĂłja, kĂ©pes lesz összpontosĂ­tani, koncentrĂĄlni Ă©s egyszerƱbben be tudja fejezni a feladatait.

Minimum vedlejĆĄĂ­ch ĂșčinkĆŻ

MINIMÁLIS MELLÉKHATÁSOK

A Modafinil kĂ©szĂ­tmĂ©ny hasznĂĄlata, bizonyĂ­tottan nem okoz jelentƑs mellĂ©khatĂĄsokat. EnyhĂ©bb mellĂ©khatĂĄsok kialakulĂĄsakor, ĂĄltalĂĄnosan elegendƑ az adag csökkentĂ©se Ă©s Ășjra kĂ©szen ĂĄll a maximĂĄlis teljesĂ­tmĂ©nyre.

Energie na celĂœ den

ENERGIA EGÉSZ NAPRA

A Modafinil kĂ©szĂ­tmĂ©ny kĂ©pes szinte bĂĄrmilyen fĂĄradtsĂĄg eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄra, tekintet nĂ©lkĂŒl a körĂŒlmĂ©nyekre. Az agyban bekapcsol minden „gombot” Ă©s nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ energiaszinten tart, legalĂĄbb 8 ĂłrĂĄn keresztĂŒl. SƑt ĂĄltalĂĄban mĂ©g tovĂĄbb is.

NenĂĄvykovĂœ

NEM OKOZ FÜGGƐSÉGET

KutatĂĄsok bizonyĂ­tjĂĄk, hogy a Modafinil kĂ©szĂ­tmĂ©ny hasznĂĄlata nem alakĂ­t ki az agyban toleranciaszintet Ă©s nem okoz fĂŒggƑsĂ©get sem. ÁllandĂłan kĂ©znĂ©l lehet Ă©s aggodalom nĂ©lkĂŒl, rendszeresen növelheti a teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t.