Artvigil

Az Artvigil generikus armodafinil a legkedvezőbb árral tűnik ki, miközben továbbra is megfelelő minőséget biztosít. Legyőzi a fáradtságot és a motivációhiányt, tehát ideális, ha rövidebb idő alatt jobb teljesítményt szeretnénk elérni.

Hatóanyag:
Armodafinil 150 mg
Gyártó:
HAB Pharma

Hatóidő:

Doba účinku
10 tabletta8800 Ft880 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
20 tabletta16700 Ft835 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
30 tabletta23700 Ft790 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
40 tabletta29900 Ft747.5 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
50 tabletta35200 Ft704 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
100 tabletta61600 Ft616 Ft / tabletta
INGYENES SZÁLLÍTÁS!
Waklert

MI AZ AZ ARTVIGIL?

Az Artvigil az extra hatékony armodafinilek közé tartozik. Olyan energialöketet, koncentrációt és jókedvet biztosít, melynek köszönhetően jóval hatékonyabbá válik. Márkás termék generikus gyógyszereként a hatásai enyhébbek, árban viszont sokkal kedvezőbb.

A Waklerthez hasonlóan, az Artvigil készítmény is egy armodafinilt tartalmazó termék. A modafinillel ellentétben az ún. enantiomerek, tehát a termék erősségét meghatározó vegyületek specifikus együttesének egy erősebb változatát tartalmazza. Az eredmény egy extra erős hatékonyság, ami támogatást nyújt a tanulási- vagy munkaterhelés során. Az Artvigil készítményt a HAB Pharmaceuticals vállalat gyártja, mégpedig az összetevők enyhe eltérésével a Cephalon Inc. társaság márkás Nuvigil termékével, ill. a Sun Pharmaceuticals társaság népszerű Waklert generikumával szemben. Épp ezért képes az árakat még alacsonyabb szintre helyezni. Az extra teljesítményért így a fogyasztó még kevesebbet fizet, ami sokak számára óriási előnyt jelent.

JAVASOLT ADAGOLÁS

A Waklerthez hasonlóan az Artvigil használata is 150 mg adagban ajánlatos. A kevésbé tapasztalt, illetve az érzékenyebb szervezetű egyének számára megfelelő a fél adag, melyet a tabletta ketté törésével érhetünk el.

A többi termékhez hasonlóan az Artvigil armodafinil használata is biztonságos és nem okoz függőséget. A szervezet teljes kényelmének a biztosítása érdekében viszont szükséges a gyártó utasításainak a betartása és a napi két egész tablettányi adag túllépésének a korlátozása. A nagyobb hatékonyságot a fokozott folyadékbevitel, egyéb stimuláló hatású italok és ételek mellőzése, valamint a tabletta bevételének a megfelelő időzítése biztosítja. Mivel az Artvigil az „erősebb” okospirulák kategóriájába tartozik, a fogyasztása a reggeli órákban ideális. Műszakos vagy éjjeli munka esetén a fogyasztás időzítését a munka kezdetéhez szükséges igazítani. A készítmény hatásai általánosan két órán belül jelentkeznek.

ELŐNYEI

Zvyšuje produktivitu

MAGAS TERMELÉKENYSÉG

A Modafinil készítmény stimulálja az agy éberségért felelős területeit és fokozatosan növeli az energiaszintet. Fokozódik a motivációja, képes lesz összpontosítani, koncentrálni és egyszerűbben be tudja fejezni a feladatait.

Minimum vedlejších účinků

MINIMÁLIS MELLÉKHATÁSOK

A Modafinil készítmény használata, bizonyítottan nem okoz jelentős mellékhatásokat. Enyhébb mellékhatások kialakulásakor, általánosan elegendő az adag csökkentése és újra készen áll a maximális teljesítményre.

Energie na celý den

ENERGIA EGÉSZ NAPRA

A Modafinil készítmény képes szinte bármilyen fáradtság eltávolítására, tekintet nélkül a körülményekre. Az agyban bekapcsol minden „gombot” és nagy teljesítményű energiaszinten tart, legalább 8 órán keresztül. Sőt általában még tovább is.

Nenávykový

NEM OKOZ FÜGGŐSÉGET

Kutatások bizonyítják, hogy a Modafinil készítmény használata nem alakít ki az agyban toleranciaszintet és nem okoz függőséget sem. Állandóan kéznél lehet és aggodalom nélkül, rendszeresen növelheti a teljesítményét.